Cursuri

Excelente pentru sănătatea ta fizică și psihică și, bineînțeles, distractive!

Cursuri adulţi începători

Cursurile noastre se adresează tuturor persoanelor care iau pentru prima dată rachetă în mână sau jucătorilor care au practicat foarte puţin. Fie că te afli în situaţia în care cunoşti regulile de joc şi poţi susţine un schimb scurt de mingi, însă ai o viteză şi o experienţă de joc reduse, fie că te afli în situaţia în care nu ai mai pus mâna pe racheta de tenis până în acest moment, aceste cursuri sunt pentru tine. 

Suntem aici pentru a te ajuta să te familiarizezi cu elementele de bază ale jocului de tenis. Predate de antrenori cu experiență, pe parcursul cursurilor noastre vei învăța să servești, să întreți un schimb de mingi și să poți avea lovituri câștigătoare. Îți vei dezvolta abilităţile, astfel încât, să poți juca tenis în mod regulat, fie că vei face acest lucru cu prietenii tăi, sau că vei merge la prima ta competiție.

Curs personalizat

În funcție de programul tău, de zona cea mai accesibilă ție sau de orice altă constrângere pe care o ai, putem crea pentru tine programe complet personalizate.

Pentru a-ți înțelege nevoile și pentru a-ți putea oferi cel mai potrivit program, te rugăm să ne contactezi.

Curs inițiere - grup

Pentru că suntem adepții unor programe dinamice și distractive, îți propunem un curs de inițiere diferit. Structurat în 6 sesiuni a câte 2h fiecare, în grupuri restrânse, de doar 4 participanți, concentrându-ne pe o anumită abilitate la fiecare întâlnire, cu siguranță vei progresa rapid și te vei distra în tot acest timp.

Cele 6 sesiuni ale acestui curs, sunt repartizate astfel:

 1. În prima sesiune vom exersa o gamă variată de lovituri și vom încerca să întreținem un schimb prelungit de mingi.
 2. În sesiunea a 2-a vom aprofunda ceea ce am parcurs la prima întâlnire, astfel încât, să ne simțim mai confortabil pe teren.
 3. În sesiunea a 3-a vom discuta despre poziționarea în teren. Vom învăța unde să ne poziționăm și cum să ne redresăm în timpul schimburilor de mingi.
 4. Sesiunea a 4-a va fi despre servă și retur. Vom avea o mulțime de posibilități să exersăm aceste două lovituri esențiale ale jocului de tenis.
 5. Sesiunea a 5-a va fi despre jocul în echipă. În această sesiune vom face pereche cu un partener și vom descoperi tactici de bază ale jocului de dublu.
 6. În ultima sesiune vom reuni totul. Vom avea șansa de a parcurge din nou toate loviturile, iar la final vom juca un turneu distractiv de dublu.

*** Momentan, înscrierile pentru acest curs sunt închise. Însă, pentru a fi la curent cu noutățile și pentru a avea prioritate în momentul deschiderii unei grupe noi, te poți înscrie pe lista noastră de așteptare.

Beneficii ale jocului de tenis

Tenisul oferă nenumărate beneficii fizice și sociale.

 • îmbunătăţeşte coordonarea ochi-mână;
 • îmbunătăţeşte echilibrul și coordonarea corpului;
 • îmbunătăţeşte accelerația, viteza, puterea picioarelor, agilitatea şi flexibilitate;
 • cu toată individualitatea sa, tenisul poate fi un sport extrem de social. Fie că participăm la un meci de dublu, fie că ne implicăm într-o competiţie sau că plecăm cu un grup de prieteni pentru un turneu în weekend, toate acestea sunt modalități prin care tenisul poate aduce oamenii împreună;
 • deoarece este un sport individual, tenisul ne învaţă să ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile, deciziile şi greşelile noastre;
 • din punct de vedere psihologic, persoanele care joacă tenis îşi dezvoltă abilităţi şi strategii care le vor fi de folos atât pe teren, cât şi în afara lui. Începi să joci tenis astăzi!