Cele mai mari victorii încep de la primul pas

Transformăm sportul într-un stil de viață.

Cine suntem?

Backhand Series s-a născut din dorinţa de a dărui şi de a crea amintiri. Punem accent pe a face sport într-un mod corect și responsabil, iar activitățile noastre au rolul de a promova practicarea sportului în medii cât mai prietenoase, de a încuraja socializarea și de a crea o comunitate de oameni în jurul unor valori comune.

Credem cu tărie că sportul trebuie să facă parte din viaţa noastră, datorită puterii pe care acesta o are asupra dezvoltării fizice, mentale, emoţionale şi sociale a fiecărui individ.

Ce facem?

Aşa cum spunea Nelson Mandela, credem că sportul are puterea de a schimba lumea. Legăm prietenii, oferim sprijin şi încurajări atunci când este nevoie şi ne propunem ca împreună cu voi să spunem o mulţime de poveşti frumoase. Ne bucurăm de fiecare dată atunci când putem să oferim un zâmbet şi ne dorim ca prin acţiunile noastre să putem oferi o mână de ajutor celor care au mai multă nevoie.

Gândim și implementăm programe sportive complete dedicate companiilor. Încurajăm oamenii să participe la evenimente sportive diferite, oferind sprijin sub formă de facilități și resurse. Pe lângă partea sportivă, ne ocupăm și de cea digitală, creăm conținut foto/video și putem asigura promovarea internă a evenimentelor organizate, total sau parțial.

Evenimentele noastre reprezintă o combinație perfectă între activități sportive și sociale, oferind o oportunitate excelentă de recreere și relaxare. Credem în potenţialul oamenilor şi cu ocazia fiecărui eveniment ne dorim să putem oferi un strop de inspiraţie, de la oameni, pentru oameni. Sportul înseamnă să ne îmbunătățim pe noi înșine. Înseamnă să ne bucurăm de fiecare joc, indiferent cum ne raportăm la acest termen. Sportul este despre auto-îmbunătățire și auto-depășire.

Sub sigla Backhand Series sunt organizate evenimente sportive dedicate tuturor celor care îşi doresc să aibă un stil de viaţă activ şi sănătos. Vrem să oferim tuturor participanţilor experienţe inedite şi pentru asta ne străduim să fim mereu mai buni.

De ce facem asta?

Noi credem că toată lumea poate trăi mai bine prin sport. Sportul are capacitatea unică de a aduce oamenii împreună prin joc, indiferent de vârstă, sex, abilități sau statut social.

Backhand Series meditează pentru un stil de viață activ, dezvoltat în jurul unor experiențe sportive inovatoare şi distractive. Iubim sportul, iubim tenisul și ne lăsăm inspirați de fiecare dată de puterea și determinarea atleților profesioniști. La rândul nostru, vrem şi credem că putem să transmitem acest lucru mai departe.

Misiunea noastră

Să contribuim la o lume mai activă din punct de vedere fizic.

Viziunea noastră

Toată lumea activă.

Valorile noastre

1. Pasiunea pentru sport – suntem pasionați de puterea pe care sportul o are în dezvoltarea oamenilor. Credem cu tărie că sportul trebuie să facă parte din viaţa noastră datorită puterii pe care acesta o are asupra dezvoltării fizice, mentale, emoţionale şi sociale a fiecărui individ.

2. Grija pentru oameni – credem în potenţialul oamenilor şi cu ocazia fiecărui eveniment ne dorim să putem oferi un strop de inspiraţie, de la oameni, pentru oameni. Ne bucurăm de fiecare dată atunci când putem să oferim un zâmbet şi ne dorim ca prin acţiunile noastre să putem oferi o mână de ajutor celor care au mai multă nevoie.

3. Dezvoltare continuă – îmbunătățim prin sport abilitățile ce țin de organizare, lucru în echipă, reguli și disciplină.

Fii și tu parte din poveste!

„Sport has the power to change the world. It has the power to inspire, it has the power to unite people in a way that little else does. It speaks to youth in a language they understand. Sport can create hope, where once there was only despair”, Nelson Mandela.