evenimente
private

Te ajutăm să le oferi colegilor, dar și clienților sau partenerilor tăi o experiență diferită.

Contactează-ne și solicită o ofertă personalizată.

Descrierea programelor

Oferă-le colegilor, clienților și partenerilor tăi posibilitatea de a participa, unii alături de ceilalți, la o competiție de tenis, la un concurs de alergare sau la o drumeție pe munte pentru a se bucura de frumusețea naturii.

Poți alege ca acestea să fie organizate într-o zonă pitorească a Romaniei – Bucovina, Maramureș, Transilvania, în orașul tău sau în orice alt oraș al țării. Oricare ar fi alegerea ta, suntem pregătiți să organizăm fiecare etapă a evenimentului tău și să ne ocupăm de fiecare detaliu pentru a ne asigura că acesta este un succes.

Alege programul potrivit nevoilor tale și contactează-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.

Competiții de tenis
Participarea la o competiție de tenis poate fi activitatea perfectă pentru a-ți energiza şi motiva membrii echipei. Experimentăm împreună bucuria de a juca tenis într-un format competitiv, unde participanții își pot testa limitele și potențialul, își vor îmbunătății abilitățile de joc, vor socializa și se vor distra în același timp.

🧑‍🤝‍🧑 Acest program este recomandat unui număr de peste 15 participanți.
Cere ofertă
Concursuri de alergare
Alergarea este una dintre cele mai accesibile forme de exercițiu fizic.

Prin competițiile de alergare promovăm un stil de viață activ și sănătos. Alergarea în cadrul unor competiții este o experiență socială plăcută, poate duce la noi prietenii, conexiuni cu alți alergători și, în același timp, poate inspira și încuraja oamenii să își facă timp pentru exercițiu fizic în viața lor de zi cu zi.

🧑‍🤝‍🧑 Acest program este recomandat unui număr de peste 50 de participanți.
Cere ofertă
Drumeții pe munte
Ne bucurăm de trasee pitorești și admirăm spectacolul naturii alături de ghizi experimentați. Vom transforma imposibilul în posibil și vom crea amintiri de neuitat.

🧑‍🤝‍🧑 Acest program nu este condiționat de un număr minim de participanți.
Cere ofertă
Evenimente Family
Părinții inactivi fizic transmit indirect aceleași standarde și comportamente copiilor lor. Pentru sănătatea copiilor noștri, este timpul să acţionăm și să fim mai activi.

Acest program este adresat familiilor. Prin intermediul acestuia ne dorim să încurajăm activitatea fizică atât în rândul juniorilor, dar şi în rândul părinţilor sau al bunicilor. Încurajăm oamenii să facă mişcare şi să experimenteze un stil de viață sănătos, distractiv și fericit.

🧑‍🤝‍🧑 Acest program este recomandat unui număr de peste 15 participanți.
Cere ofertă
Evenimente Tematice
Desfășurăm activități sportive, socializăm și ne distrăm cu ocazia fiecărui eveniment special de pe parcursul unui an. Ne putem bucura de sosirea primăverii, de sărbătoarea Halloween-ului sau de perioada Crăciunului. Oricare ar fi evenimentul, ne place ca de fiecare dată să surprindem esența și să pătrundem mai adânc în atmosfera acestuia.

🧑‍🤝‍🧑 Acest program este recomandat unui număr de peste 15 participanți.
Cere ofertă
Previous slide
Next slide

De ce noi?

SERVICII COMPLETE

Gândim și implementăm programe sportive complete dedicate companiilor. Pe lângă partea sportivă, ne ocupăm și de cea digitală, creăm conținut foto/video și putem asigura promovarea internă a evenimentelor organizate, total sau parțial.

TRANSPARENȚĂ

Beneficiezi de transparența și predictibilitatea costurilor asociate cu programele selectate.