Programe corporate

Te ajutăm să îți conduci echipa către victorie.

Contactează-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.

Oferă-i echipei tale un teambuilding săptămânal

Practicarea unei activități fizice regulate este esențială pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Împreună putem găsi soluții avantajoase pentru colegii tăi, care să le asigure un stil de viață activ și sănătos pe termen lung.

Programele noastre Corporate au ca scop principal implicarea colegilor tăi în diferite activități sportive, organizate recurent. Acestea sunt complet personalizate, adaptate vârstei și condiției fizice a participanților, iar structura fiecărui program este personalizată în funcție de abilitățile și dinamica fiecărui grup, astfel încât, prezența la activitățile propuse să fie cât mai mare.

În funcție de numărul de participanți îi putem implica pe colegii tăi în drumeții pe munte, alergări tematice de grup, cursuri sau competiții de tenis – organizate saptămânal, lunar sau cu o altă frecvență potrivită nevoilor tale.

Alege pachetul potrivit pentru colegii tăi și contactează-ne pentru a solicita o ofertă personalizată.

Pachet ONE DAY
Acest pachet este ideal pentru a-ți surprinde echipa cu o zi plină de activități în aer liber. Poți face acest lucru într-o după-amiază la finalul programului de lucru sau într-una dintre zilele libere. Acesta poate fi privit în egală măsură ca eveniment sportiv și social și reprezintă o alternativă sănătoasă pentru ieșirile clasice.

🧑‍🤝‍🧑 Nr participanți: 10+ ⏳ Durata: 1 sau ½ zi 📆 Recurență: 1 singură întâlnire

Activități recomandate: 🎾 Tenis 👟 Alergare 🥾 Drumeții pe Munte
SOLICITĂ OFERTĂ
Pachet LOYALTY
Știai că le poți oferi colegilor tăi câte un Teambuilding săptămânal? Încurajează-i să facă mișcare într-un cadru organizat și să mențină un stil de viață activ și sănătos pe termen lung.

Acest pachet este ideal dacă îți dorești ca echipa ta să aibă parte de întâlniri și activități sportive organizate recurent.

🧑‍🤝‍🧑 Nr participanți: 4+ ⏳ Durata: 2+ ore 📆 Recurență: personalizat în funcție de activitățile selectate

Activități recomandate: 🎾 Tenis 👟 Alergare 🥾 Drumeții pe Munte
SOLICITĂ OFERTĂ
Cursuri
Oferă-le colegilor tăi o experiență inedită prin înscrierea la cursurile noastre de tenis.

Acestea se adresează tuturor persoanelor care iau pentru prima dată racheta în mână sau celor care au practicat foarte puţin, cu scopul învățării jocului și dezvoltării încrederii.

🧑‍🤝‍🧑 Nr participanți: 2+ ⏳ Durata: 2 ore 📆 Recurență: săptămânal

Activități recomandate: 🎾 Tenis
SOLICITĂ OFERTĂ
Previous slide
Next slide

Vrei să ne ceri un sfat?

De ce noi?

Servicii complete

Gândim și implementăm programe sportive complete dedicate companiilor. Pe lângă partea sportivă, ne ocupăm și de cea digitală, creăm conținut foto/video și asigurăm promovarea internă a evenimentelor organizate, total sau parțial.

Transparență

Beneficiezi de transparența și predictibilitatea costurilor asociate cu programele selectate.

Programe Personalizate

Fiecare eveniment este implementat în 4 pași - Evaluare, Personalizare, Implementare, Validare Rezultat. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a-ți înțelege nevoile și obiectivele, iar fiecare program este complet personalizat, adaptat vârstei și condiției fizice a participanților.

Flexibilitate

Suntem deschiși să găsim cele mai bune soluții pentru nevoile și obiectivele tale.

Contactează-ne acum

Solicită o ofertă personalizată.