Programe Corporate

Programele perfecte pentru a-ți energiza și motiva membrii echipei.

Menține-ți echipa motivată

Noi știm cât este de important pentru un business ca oamenii să fie motivați și plini de energie.

Dacă ești în căutarea unei experiențe diferite pentru echipa ta sau dacă pur și simplu cauți o alternativă pentru a scăpa de monotonia locurilor tradiționale de întâlnire, programele noastre sunt exact ceea ce îți trebuie.

Am dezvoltat aceste programe, astfel încât, să fie dinamice și distractive, excelente pentru sănătatea fizică și psihică a fiecărui participant.

ALEGE PROGRAMUL POTRIVIT

Alege programul care se potriveşte nevoilor tale și hai să discutăm. Dacă nu ești sigur care este cel mai potrivit program pentru echipa ta, sau dacă îţi doreşti un program personalizat, te rugăm să ne contactezi.

Fiecare pachet poate fi complet personalizat în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Pachet ONE DAY
Participanții vor beneficia de 2h de instruire pe terenul de tenis. Pe parcursul celor 2h, acestora li se va explica regulile de bază ale jocului de tenis şi vor avea ocazia să experimenteze o gamă variată de lovituri.

Acest program este perfect pentru a petrece timp împreună cu echipa ta într-un mediu relaxant, la finalul unei zile de lucru și nu numai. La finalul celor 2h, în același mediu relaxant, ne vom retrage pentru socializare, la un cocktail sau la un pahar cu vin.
Cere ofertă
Pachet LOYALTY
Fiecare participant va beneficia de 2h de instruire pe terenul de tenis, o dată pe săptămână, timp de 6 săptămâni (programe extinse disponibile la cerere). Acest program este perfect pentru a-ți păstra fiecare membru al echipei motivat și plin de energie.
Cere ofertă
COMPETIȚII PRIVATE
Competițiile de tenis sunt ideale pentru a îmbina activitatea fizică cu socializarea și distracția. Acest pachet poate fi complet personalizat, în funcţie de numărul de participanţi şi de nivelul de joc al acestora.
Cere ofertă
Previous
Next

Beneficii ale jocului de tenis

Tenisul oferă nenumărate beneficii fizice și sociale.

  • îmbunătăţeşte coordonarea ochi-mână;
  • îmbunătăţeşte echilibrul și coordonarea corpului;
  • îmbunătăţeşte accelerația, viteza, puterea picioarelor, agilitatea şi flexibilitate;
  • cu toată individualitatea sa, tenisul poate fi un sport extrem de social. Fie că participăm la un meci de dublu, fie că ne implicăm într-o competiţie sau că plecăm cu un grup de prieteni pentru un turneu în weekend, toate acestea sunt modalități prin care tenisul poate aduce oamenii împreună;
  • deoarece este un sport individual, tenisul ne învaţă să ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile, deciziile şi greşelile noastre;
  • din punct de vedere psihologic, persoanele care joacă tenis îşi dezvoltă abilităţi şi strategii care le vor fi de folos atât pe teren, cât şi în afara lui. Începi să joci tenis astăzi!