Programe corporate

Alegerea ideală pentru a-ți energiza și pentru a-ți păstra motivați membrii echipei.

Descrierea programelor

Noi știm cât este de important pentru un business ca oamenii să fie motivați și plini de energie. Din acest motiv am dezvoltat o serie de programe care cu rolul de a promova practicarea sportului, care sunt excelente pentru sănătatea fizică și emoțională a fiecărui participant și în același timp sunt concepute pentru a fi distractive, educative și inspiraționale, într-un format deschis oricui, indiferent de vârsta sau abilități.

Alege activitatea care se potrivește cel mai bine grupului tău – cursuri de tenis, programe adaptate de alergare sau drumeții pe munte. În funcție de nevoile tale, poți alege un program care să se desfășoare One Time sau poți alege un program care să se desfășoare Recurent.

Contactează-ne și solicită o ofertă personalizată.

Pachete

Acest pachet este ideal pentru a-ți scoate echipa în aer liber, într-o după-amiază, la final de program, sau într-o zi liberă.

Este un eveniment sportiv și social și reprezintă o alternativă sănătoasă pentru locurile clasice de întâlnire.

Sportul este despre auto-îmbunătățire și auto-depășire.

Oferă-i echipei tale posibilitatea să facă mișcare într-un cadru organizat și să se mențină activă pe tot parcursul anului.

Oferă o experiență inedită echipei tale prin înscrierea la cursurile noastre de tenis.

Acestea sunt axate pe învățarea jocului și pe dezvoltarea încrederii.

Activități

Tenis
Tenisul oferă nenumărate beneficii fizice și sociale.

● îmbunătăţeşte coordonarea ochi-mână;

● îmbunătăţeşte echilibrul și coordonarea corpului;

● îmbunătăţeşte accelerația, viteza, puterea picioarelor, agilitatea şi flexibilitate;

● cu toată individualitatea sa, tenisul poate fi un sport extrem de social. Fie că participăm la un meci de dublu, fie că ne implicăm într-o competiţie sau că plecăm cu un grup de prieteni pentru un turneu în weekend, toate acestea sunt modalități prin care tenisul poate aduce oamenii împreună;

● deoarece este un sport individual, tenisul ne învaţă să ne asumăm responsabilitatea pentru acţiunile, deciziile şi greşelile noastre;

● din punct de vedere psihologic, persoanele care joacă tenis îşi dezvoltă abilităţi şi strategii care le vor fi de folos atât pe teren, cât şi în afara lui.
Cere ofertă
Alergare
Ne angajăm să organizăm întâlniri de alergare în care toată lumea este binevenită – oricine dorește să fie în formă, atât alergătorii începători cât și alergători cu mai multă experiență.
Cere ofertă
Drumeții pe munte
Descoperim cele mai frumoase trasee montane alături de ghizi experimentați. Vom transforma imposibilul în posibil și vom crea amintiri de neuitat.
Cere ofertă
Previous
Next

De ce noi?

Transparență

Vei beneficia de transparența și predictibilitatea costurilor aferente programelor alese.

Flexibilitate

Dăm dovadă de flexibilitate, iar fiecare pachet este complet personalizat în funcție de nevoile și obiectivele tale.

Profesionalism

Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a-ți înțelege nevoile și obiectivele, iar fiecare eveniment este implementat în 4 pași - Evaluare, Personalizare, Implementare, Validare rezultat.